OVER

ONS

Fitter Sport staat voor een gezonde levensstijl waarbij de funfactor voor sporten bovenaan staat. Sporten moet geen opgave zijn maar een uitlaatklep. Lees hier meer over ons team en wat leden over ons zeggen.

ONZE TRAINERS

Het Fitter sport Team

Maurien Zuiderwijk

Oprichter, Sportademcoach, Personal & Kickbokstrainer

Kickboksen is een echte uitlaatklep voor mij, krachttraining maakt mij sterker en zelfverzekerder en door cardio-training voel ik mij fitter. En hoe geweldig is het dat ik mijn enthousiasme, kennis en ervaring door kan geven! Mijn uitdaging als personal trainer is dan ook om jouw grenzen op te zoeken want jouw lichaam kan veel aan, het is jouw mind die je wilt overtuigen. En soms heb je gewoon iemand nodig die je helpt bij gedragsverandering om zo weer structuur en balans terug te krijgen in jouw leven. Mijn drijfveer om mensen te helpen gaat verder dan een passie, het is een mijn missie! 

“Coach the mind, Train the body” 

 
MIJN SPECIALITEITEN:
Kickboksen
Fitness
Trailrun
Mountainbiken
Bekijk mij in actie:
VOLG MIJ :

Patrick Dap

Personal Trainer, Bootcamp- en Looptrainer

Ik ben Patrick Dap en sporten is mijn passie en doe dit al heel mijn leven. Ik zou me geen leven kunnen voorstellen zonder sport of bewegen in welke vorm dan ook. Atletiek, schaatsen, honkbal, tennis, paardrijden, hardlopen en krachttraining zijn in het kort de sporten die ik door de jaren heen gedaan heb. Nu houd ik mij voornamelijk bezig met hardlopen, mud- obstacleruns en kracht- en intervaltraining. Toen de kans kwam om bij Fitter Sport als trainer aan de slag te gaan, heb ik dit met beide handen aangepakt.

“Want echt voorkomen doe je als het gaat om gezondheid niks, maar als je zo fit en gezond mogelijk leeft…is er wel een verschil in herstel en soms zelfs in leven of dood”.

 

Jou wil ik graag overtuigen door mijn kennis van sport, voeding en vooral door het jezelf te laten ervaren d.m.v. trainen/ actief bewegen, waartoe je in staat bent. En als daarna de resultaten zichtbaar worden, ben ik ervan overtuigd dat een ieder zich dan bewust is geworden van het nut om te bewegen.  Vervolgens steeds meer je eigen grenzen opzoeken, deze gaan verleggen en dan het belangrijkste… hierin plezier krijgen! Want van sporten wordt je blij!! Dit lijkt een opendeur, maar bedenk maar eens hoeveel mensen in je omgeving aan sport doen, of bewegen omdat ‘het moet’.

MIJN SPECIALITEITEN:
Krachttraining
Interval Training
Bootcamp

Gratis Proefles Aanvragen

06 44344668