Klik hier voor het Fitter Lesrooster

De outdoor groepslessen zoals kickboksen en kracht & cardio bestaan uit maximaal 18 personen en worden gegeven in Den Haag Zuiderpark en Madestein.

Wat doet buiten trainen met je? 

Het regelmatig opzoeken van de buitenlucht is van pure noodzaak en is de beste manier om jouw lichaam te voorzien van vitamine D. Via onze voeding krijgen we helaas niet altijd voldoende binnen, terwijl deze vitamine zeer essentieel is voor botten en het immuunsysteem. Regelmatig in de buitenlucht zijn laat ook een positief effect zien op het verminderen van depressies. Dit heeft mogelijk te maken met het hormoon-uithoudingssysteem: zon- en daglicht stimuleren de aanmaak van het serotonine in de huid en deze neurotransmitter heeft een positief effect op onze stemming. 

 
Wil je meer persoonlijke aandacht en trainen in een klein groepje? #smallgrouptraining

Wil je toch meer persoonlijke aandacht om bijvoorbeeld jouw techniek verbeteren, dan zijn de smallgroup trainingen perfect voor jou! De small group bestaat uit een groep van max 4 personen voor optimaal resultaat! Heb je zelf een groepje die gemotiveerd zijn om te gaan sporten en wil je op een andere locatie de trainingen krijgen? Geen probleem! Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden.

*Bij het afnemen van onze diensten krijg je gratis toegang tot 2x per week live-stream core & mobility training voor optimaal resultaat!

 

Rooster groepslessen & online trainingen

Je kunt meedoen met deze lessen, door je een mail te sturen of je aan te melden via Eversports , klik op login/registreren om je in te schrijven voor onze lessen.

Voor een uitleg van de verschillende lessen klik je hier.

Hopelijk kunnen we tegen de zomer weer terug naar ons normale programa hieronder:

Klaar voor een gezonde levensstijl? Fitter Sport geeft groepslessen in de mooiste en grootste sportschool: de buitenlucht! De lessen zijn zeer afwisselend, intensief maar bovenal gezellig! Zowel de bootcamp als de outdoor kickboxing lessen bevatten een full-body workout. Wil jij werken aan jouw conditie/uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie, explosiviteit en snelheid? Meld je aan voor een gratis proefles via info@fittersport.nl en ervaar een unieke sportbelevenis! 

                    
                   Rooster Groepslessen 
  • Maandag     20.00 – 21.00u. Fitter Kickboksen Naaldwijk

  • Dinsdag      19.30 – 20.30u. Fitter Kickboksen Zuiderpark

  • Donderdag  20.00 – 21.00u. Fitter Strength Zuiderpark

  • Zaterdag     09.30 – 10.30u. Fitter Kick & Box Zuiderpark

Fitter Kickboksen

Een uniek concept! Voor vrouwen en mannen die willen werken aan het uithoudingsvermogen, willen afvallen, sterker willen worden of zich zelfverzekerder willen voelen. Door deze leuke full-body workout ga jij resultaten zien! Iedereen kan instappen, beginner of gevorderd. Kickboksen zonder sparren; wel de workout, geen blauwe ogen!

Fitter Strength Training

Tijdens intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag.We maken bijvoorbeeld gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, kettlebells, battle ropes, weerstandenbanden en nog veel meer om jou fitter en sterker te maken. Door de afwisselende manieren van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit wordt jij zowel fysiek als mentaal uitgedaagd en ga je altijd weer met een glimlach en een voldaan gevoel naar huis.