Klik hier voor het Fitter Lesrooster

Buiten boksen in Den Haag Zuiderpark en Madestein

Ik geef 2 soorten lessen op meerdere momenten in Den Haag (Zuiderpark en Madestein). De outdoor groepslessen zoals kickboksen en kracht & cardio bestaan uit maximaal 18 personen.

Voor een uitleg van de verschillende lessen klik je hier.

Wat doet buiten trainen met je? 

Het regelmatig opzoeken van de buitenlucht is van pure noodzaak en is de beste manier om jouw lichaam te voorzien van vitamine D. Via onze voeding krijgen we helaas niet altijd voldoende binnen, terwijl deze vitamine zeer essentieel is voor botten en het immuunsysteem. Regelmatig in de buitenlucht zijn laat ook een positief effect zien op het verminderen van depressies. Dit heeft mogelijk te maken met het hormoon-uithoudingssysteem: zon- en daglicht stimuleren de aanmaak van het serotonine in de huid en deze neurotransmitter heeft een positief effect op onze stemming.  

vroondaal groepsles

Meedoen?
Je kunt meedoen met deze lessen, door je een mail te sturen of je aan te melden via Eversports , klik op login/registreren om je in te schrijven voor onze lessen.

Wil je meer persoonlijke aandacht en trainen in een klein groepje? #smallgrouptraining

Wil je toch meer persoonlijke aandacht om bijvoorbeeld jouw techniek verbeteren, dan zijn de Small Group Trainingen perfect voor jou! De small group bestaat uit een groep van max 4 personen voor optimaal resultaat! Heb je zelf een groepje die gemotiveerd zijn om te gaan sporten en wil je op een andere locatie de trainingen krijgen? Geen probleem! Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden.

*Bij het afnemen van onze diensten krijg je gratis toegang tot 2x per week live-stream core & mobility training voor optimaal resultaat!