Nick
Nick

Één ding is zeker, zonder Fittersport had ik niet geweest waar ik nu ben en ik kan het dan ook iedereen aanraden. Vooral voor mensen die niks hebben met sport en moeite hebben om motivatie te vinden. Natuurlijk moet je het zelf doen, maar soms heb je gewoon net dat ene zetje in de rug nodig en Fittersport helpt daarbij. Persoonlijk, vriendelijk en motiverend!

Robert
Robert

Het weer kunnen sporten heeft weer zoveel positieve effecten op lichaam en geest en ik hoop het door te kunnen zetten. Ik heb er enorm veel plezier in. En trainen met een leuke groep en goede trainer/trainster maakt het nog leuker. Dank je Maurien dat je me zo hard laat werken

art Summer or spring beautiful garden with lavender flowers
Carla

En hoewel het natuurlijk waar is wat Patrick altijd zegt, namelijk dat ik het allemaal zelf doe en gedaan heb, weet ik een ding heel erg zeker, zonder hem had ik dit niet bereikt. En tegen iedereen die in mijn ‘oude’ situatie zit, kan ik alleen maar zeggen neem contact op met Fitter Sport en ga er voor. Het werkt!!