Wij weten hoe belangrijk het is om fit te blijven of te worden. Zeker in deze onzekere periode waarin we veel stress ervaren is het belangrijk om jezelf op nummer 1 te zetten. Daarom hebben we in november een speciale openingsactie. Met scherpere prijzen en vele extra’s. Klik hier voor de november actie.     

Zoek jij een gemotiveerde personal trainer die je helpt aan een nieuw sportritme wat precies bij je past? Heb je als doel vet verliezen, leren (kick)boksen, of voor een killerbody trainen? Revalideren, trainen voor een run of weer volop energie ervaren en fitter in het leven staan? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Al tientallen sportieve en minder sportieve dames en heren uit Westland, Rijswijk, Zoetermeer, Den Haag en Delft en Schiedam gingen je al voor. 

Jouw doel behaal je met Personal Training!

personal training rijswijk

De personal training sessies zijn een op een en helemaal op jouw doelen afgestemd. Wij kijken naar jouw persoonlijke doelstelling, leeftijd, gewicht, leefstijl, stress- en activiteitsniveau, met deze informatie komen we tot een persoonlijk plan. Wij begeleiden je naast het sporten ook met je voeding voor een optimaal resultaat. 

Met de juiste begeleiding, mindset, discipline en structuur ga jij jezelf zeker weer Fitter en sterk voelen! 

Onze klanten omschrijven ons als coaches die inspireren, motiveren en grenzen weten te verleggen. 

Verschillende opties: PT & Duo-PT

Wij bieden verschillende soorten PT aan. Sessies duren 25 of 55 minuten en zijn ideaal direct voor (vanaf 06.00 uur) of na je werk, of lekker op je vrije dag natuurlijk.

Fitter Sport biedt de volgende opties:

 • Personal training (25 min) – Korte intensieve training, ideaal voor meerdere keren per week. Bij deze sessie doe je je de warming up en cooling down op eigen gelegenheid, zo maken we optimaal gebruik van de tijd – kosten: check actuele tarieven en acties hier.
 • Personal training (55 min) – Uitgebreide training waarbij jouw wensen centraal staan: fitter worden, sterker worden, herstellen na blessures of afvallen. – check actuele tarieven en acties hier.
 • Duo PT (55 min) – train samen met je partner, broer of vriend(in). Dit is een uitgebreide training waarbij jullie wensen centraal staan – check actuele tarieven en acties hier.

Ben je gemotiveerd maar zoek je een budget-vriendelijke oplossing. Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor Small Group Trainingen.

Verschil Small Group Training en Personal Training

Small Group Trainingen:

 • Maximaal 4 personen per groep, dus voldoende persoonlijke aandacht 
 • Trainen met onbekenden, maar mijn lessen staan bekend om hard werken maar ook hard lachen
 • Als groep ga je minimaal 10 weken met elkaar aan de slag, voor extra motivatie
 • Goedkoper dan Personal Training maar met veel meer aandacht dan in een groepsles

 Personal Training:

 • Sessies zijn 1 op 1, dus onverdeelde aandacht (kan ook eventueel als duo-PT)
 • Training staat volledig in het teken van jouw wensen (strakker, fitter, afvallen, conditie, etc)
 • We starten met een nulmeting (o.a. huidplooimeting om vertpercentage te meten), dus PT is zeer resultaatgericht
 • Aan de hand van deze meting stellen we een persoonlijk plan en trainingsschema op
 • Jouw resultaten worden gedurende een periode bijgehouden en met elkaar doorgesproken

Wij geven de personal trainingen in de PT studio in Rijswijk Buiten, op aanvraag kan dit ook in de buitenlucht in bijvoorbeeld Madestein, Vroondaal of Zuiderpark. 

personal training rijswijkLocatie Personal Training: Rijswijk, Delft en Den Haag

Personal trainingen worden gegeven in de PT Studio in Rijswijk Buiten, of op aanvraag bij je thuis of  in de buitenlucht in bijvoorbeeld Madestein, Vroondaal of Zuiderpark. Small Group Trainingen en outdoor-groepslessen worden gegeven in Den Haag Zuiderpark en Madestein/ Vroondaal.

Ik heb er nu al zin in om met je aan de slag te gaan, jij ook? Neem snel contact met me op voor de mogelijkheden of check eerst mijn tarieven hier.

“Coach the mind, train the body”