Personal training & small group training verzorgen we op aanvraag ook op andere locaties, stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

Wil je vet verliezen, leren (kick)boksen, of voor een killerbody trainen? Revalideren, trainen voor een run of weer volop energie ervaren en fitter in het leven staan? 

Voordelen van Personal Training

Personal training is op jou afgestemd en daarom maatwerk. Wij kijken dan ook naar jouw persoonlijke doelstelling, leeftijd, gewicht, leefstijl, stress- en activiteitsniveau en met die informatie een persoonlijk plan. Door het persoonlijke plan, begeleiding & coaching ga jij jouw doelen behalen! 

Fitter Sport begeleidt jou om doelen te bereiken, grenzen te verleggen, discipline & structuur terug te krijgen en jezelf weer fitter & sterker te voelen! 

Personal training is zeer effectief om te komen naar jou gewenste doelstelling. Een personal coach die de vorderingen bespreekt, die jou begeleidt in zowel sporten als voeding. Een coach die jou inspireert, motiveert en jouw grenzen weet te verleggen. De persoonlijke aandacht, focus op een correcte techniek, discipline & structuur zorgen voor de beste resultaten! 

 
Personal training & duo personal training in Rijswijk & Den Haag

Personal trainingen worden oa gegeven in de PT Studio in Rijswijk Buiten. Smallgroup training en outdoor-groepslessen worden gegeven in Den Haag Zuiderpark & Madestein.

“Coach the mind, train the body”