Personal training rijswijk

11 aug 2020

Zit jij ook weg te zweten achter je bureau of ben je lekker een het genieten van een welverdiende vakantie?

Wij draaien bij Fitter Sport in ieder geval overuren en kunnen niet meer wachten met het bekend maken van onze volgende stap! We willen een beetje meer, groter en professioneler. Al enige tijd waren we aan het brainstormen hoe en op welke manier we dit wilde bereiken….todat er een mooie kans op ons pad kwam; een samenwerking met MUSCLE MINDED!  
Muscle minded is het bedrijf van personal trainer Shai Dewnarain. Maurien heeft Shai in 2014 leren kennen toen ze bij hem trainde om strakker en sterker te worden. Dit is dan ook waar Shai in gespecialiseerd is, met ruim 17 jaar ervaring in de sportwereld weet hij als geen ander hoe je mensen Fitter kan krijgen. Nog geen 2 weken geleden heeft Shai zijn eigen personal training studio geopend in het goed bereikbare Rijswijk Buiten. Een super mooie, moderne en strakke gym in een groene omgeving waar persoonlijke aandacht op 1 staat… en je kunt trainen in de frisse lucht van een airco 😉

Nu blijft Maurien natuurlijk gewoon de trainer maar gaan we per 1 september ook INDOOR trainingen, CLINICS en WORKSHOPS aanbieden in en rondom deze toffe studio van Muscle Minded. Zeker met de winter in het vooruitzicht en steeds sterker wordende klanten maakt dit vooruitzicht ons heel enthousiast.

De studio beschikt over een groot assortiment aan trainingsapparatuur en gewichten waardoor er zwaarder en/of specifieker getraind kan gaan worden, een openvloer voor bodyweight en stretch oefeningen, een bokszak om lekker je frustratie op kwijt te kunnen, een toilet, een kleedkamer, kluisjes en niet te vergeten een bar waardoor het straks mogelijk is om na je training nog even te blijven hangen. Door al deze faciliteiten kunnen wij jullie betere en professionelere trainingen aanbieden. Er kan gerichter gewerkt worden aan doelen en er is ook mogelijkheid om te wegen en je vetpercentage te laten meten.

Aan de outdoor lessen in het Zuiderpark gaat niets veranderen; buiten trainen blijft gewoon fijn!

Ben jij benieuwd naar de studio?
Kom dan langs op zondag 30 augustus
tussen 13 en 15uur
@Rentmeesterstraat 17, 2288GW in Rijswijk.

Wij staan dan klaar om jullie de studio te laten zien en hebben dan ook een mooie WIN ACTIE!


Ik zeg…….KOMEN!

Laat even weten of je erbij bent!

Groetjes Maurien & Nadine