Fit, Sterk & Sexy 30 worden, leuk zo’n doel maar wat bedoel ik er eigenlijk mee?
Wat is Fit? Wat is Sterk? En wanneer is iemand nou eigenlijk sexy….? Mijn moeder zegt altijd; alles is relatief. Zo ook mijn doel. Iedereen zal een ander beeld en andere gedachtes hebben bij deze 3 woorden.

Wat voor mij Fit is?
Energiek en uitgeslapen opstaan. Zin hebben om dingen te ondernemen. Fluitend de trap nemen naar de 4e etage. Ervaren van het ‘wind-mee’ –gevoel en positief kunnen doortrappen als die wind een keer draait.

Sterk
Eigenlijk voel ik me op dit moment al vrij sterk. Dit schrijven is namelijk voor mij een stukje uit m’n comfort zone. Mezelf bloot geven door te schrijven ( of bloggen, hoe je het noemen wilt) over deze Journey, die waarschijnlijk genoeg tegenslagen gaat brengen, vind ik best eng.
Wie mij wat langer kent weet dat ik in 2016 langere tijd op reis ben geweest. Tijdens deze reis heb ik een blog bijgehouden waar ik best wel leuke reacties op kreeg. Bij terugkomst had ik me dan ook voorgenomen om te blijven schrijven, maar zoals met veel voornemens heb ik ook deze laten varen. Of nou ja, ik ben een paar keer begonnen met schrijven maar heb nooit iets naar buiten durven brengen. Angst voor reacties van andere of dat niemand geïnteresseerd zou zijn in mijn verhaal. Als je naar de andere kant van de wereld vliegt vindt iedereen je opeens stoer en interessant. En de kans dat je één van je lezers tegen het lijft loopt die je zou kunnen vertellen dat je de volgende keer toch iets beter op je D’s, T’s en andere spelling zou moeten letten is natuurlijk ook vrijwel nihil. Oké, lang verhaal kort; ik voel me STERK als ik mijn eigen angsten aan ga. En als ik Maurien optil of in elkaar sla natuurlijk 😉

En dan krijgen we SEXY
Dit is er één waar ik het toch een beetje benauwd van krijg. Hoe eng is het om over jezelf te zeggen dat je je graag sexy wilt voelen? Wanneer mag je jezelf sexy vinden en is het niet een beetje gek om dit hardop uit te spreken ( of te typen in mijn geval). Voor mij is sexy je goed voelen in een simpele spijkerbroek en een t-shirt, op het strand lopen in je bikini zonder je buik in te houden…Kortom; je comfortabel voelen in je eigen lichaam. Ja, dan voel ik me sexy!

Categorieën: #maakjezelftrotsNadine

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *