“Sporten binnen bedrijven versterkt de teambuilding en vermindert het ziekteverzuim van de medewerkers. “

Van (kick)boksen, tot aan bootcamp- en hardlooptrainingen

Bijvoorbeeld op een vrijdagmiddag met het hele team een hectische werkweek sportief afsluiten? Doe het met een bootcamptraining om even het hoofd leeg te maken in de buitenlucht of een boksles om alles er even uit te slaan. 

Of sporten voordat de werkdag begint of tijdens de lunch? Een team opstellen trainingen voor een 5KM hardlooprun of een obstakel mudrun? 

Uiteindelijk zorgt sporten ervoor dat medewerkers zich fitter voelen, zelfverzekerd & energieker voelen en dit zorgt voor een fijne werksfeer en samenwerking. En daar dragen wij graag aan bij! 

Onze bedrijfstrainingen bieden vele voordelen:

  • trainingen kunnen direct voor of na werktijd bij het kantoor gegeven worden
  • geschikt voor ieder niveau
  • verminderen het ziekteverzuim
  • versterkt de onderlinge samenwerking
  • worden begeleid door ervaren en gediplomeerde trainers

Wij bieden de trainingen al vanaf €89,00 per uur. Bij interesse kunt u vrijblijvend een offerte of intakegesprek bij ons aanvragen.

 

Hieronder een voorbeeld van een bedrijfstraining verzorgd door Fitter Sport! De deelnemers werden klaargestoomd voor de CPC loop Den Haag d.m.v hardlooptrainingen!

50229558_2585781608114901_8979331483994947584_o-1

CPC it is! De komende 9 weken gaat onze trainer @maurienzuiderwijk hardlooptrainingen 🏃🏼‍♀️ verzorgen voor de medewerkers van Dunea. Wij wensen de medewerkers alvast veel succes 💪🏼 #headsponsorCPC#cpcdenhaag #dunea #zoetermeer #hardlooptraining #bedrijfstrainingen#hardlopen #lekkerbuitensporten #2019goals #teamspirit