Het jaar begon knallend met de small group actie, 21 bikkels zijn sterk en fit het jaar begonnen! Heb jij deze actie gemist? Niet getreurd, we gaan zeker door met de small group trainingen. Vraag Maurien naar de mogelijkheden.

Op zondag 26 januari bespraken we, na een pittige workout, samen met een deel van de Fitter Sport- familie onze plannen voor 2020. Voor iedereen die erbij was: Bedankt, het was gezellig! En ook voor de mensen die er niet bij konden zijn maar wel wekelijks staan te knallen: Bedankt! Het is echt super fijn om zo’n leuke en gemotiveerde groep mensen om ons heen te hebben. Toppers zijn jullie!

Nu we toch aan het bedanken zijn MOET er één ding nog gezegd worden… Iedereen die Maurien afgelopen zondag heeft aangemoedigd, live of over de app HEEL ERG BEDANKT! Jeetje wat hebben we een mooie groep mensen bij elkaar! De overwinning was mooi maar de positieve energie en samenhorigheid van Fitter Sport is goud waard!

 Oké, nu over naar de orde van de dag. Hier een overzicht van onze plannen!

Maart
 
Pilates
Maurien start op zondag 8 maart met de opleiding tot Pilates instructrice. Nog eventjes wachten maar in de toekomst komen er dus ook Pilates lessen op het rooster!
 
App
Eéntje waar wij heel blij van worden; de Eversport app!
Om alles wat professioneler en overzichtelijker te maken zijn we achter de schermen hard aan het werk om in maart live te kunnen met de app. Geen papieren rittenkaarten meer of appjes met aan- en afmeldingen maar alles via een handige app. Zelfs het beheren van je abonnement of het kopen van je kickboks-materialen kan straks online! Meer info volgt.

April:
Hopelijk begint de zon dan alweer een beetje te schijnen want in april gaan we van start met ons zomerrooster!

Op woensdag- en zondagochtend komen er 2 lessen op het rooster bij in Madestein.
Woensdagochtend   (Kick-) Boksen*
Zondagochtend Bodyweighttraining*

*tijden en omschrijving van de lessen worden nog bekend gemaakt.

Nadine gaat een maand naar India om een opleiding tot yoga docent te volgen. Wie weet komen er yogalessen op het rooster….we houden het spannend!

Nog meer!

Ouder-kind lessen
Ook willen we kind-ouderlessen gaan introduceren in het voorjaar, we zijn druk aan het brainstormen hoe we er zowel voor de ouders als de kinderen een leuke en pittige workout van kunnen maken. Mocht je hierover ideeën of tips hebben klik dan hier

Mudrun

Ook dit jaar willen we weer gaan spelen in de modder. Wil je meedoen?                              Houd zondag 13 september dan vrij in je agenda! Check de website van Major Obstacle Run voor meer informatie

Workshops
Zelfverdediging voor vrouwen
Kookworkshop “Hoe maak ik groente eten leuk?” 
Mindfulness

Weekendje weg 

Dit jaar moet het gewoon gaan lukken maar daar hebben we natuurlijk wel genoeg aanmeldingen voor nodig! Dus lieve mensen, breng je partner alvast op de hoogte en begin met sparen 😉

Hoe?  Gezellig met z’n alle in de auto richting de Belgische Ardenne(?!)
Wat?  Een weekend vol sport, bewegen, natuur, gezond eten, gezelligheid, rust en PLEZIER!
2 overnachtingen, 3 maaltijden per dag
Wanneer? September/ begin oktober
Hoeveel? 8 tot 14 personen Schatting kosten €250 – €400

Voor nu is dit alles wat we te melden hebben.
Vragen / opmerkingen? Let us know!
Greetzzz Maurien & Nadine

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *