Tijdens de social-distancing periode geven wij aangepaste personal trainingen, stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

Wij van Fitter Sport zijn ervan overtuigd dat personal training een zeer effectieve trainingsmethode is. De onverdeelde aandacht, de juiste oefeningen, focus op een correcte techniek zorgen voor de beste resultaten. Maar ook een personal trainer die de vorderingen met jou bespreekt, iemand die jou begeleidt in zowel de voeding als in het sporten, een trainer die jou motiveert en jou net even een stapje verder brengt dan dat je zelf dacht te komen.

Net als een fysiotherapeut die jou van je klachten af helpt, helpt een personal trainer jou bij bijvoorbeeld afvallen, conditie en uithoudingsvermogen verbetert of jouw lichaam sterker te maken na bijvoorbeeld een revalidatie.

Personal training richt zich niet alleen op het fysieke gedeelte maar ook het mentale gedeelte is zeer belangrijk. Zo zorgen wij bij personal training ook voor mentale ondersteuning, helpen wij je bij tegenslagen en ga je bij ons jouw grenzen leren kennen. Wij maken dan ook veel gebruik van bokstraining omdat dit zeer effectief is heeft er ervaring geleerd.

Trainen in Den Haag Zuiderpark

De personal trainingen worden gegeven in het Zuiderpark Den Haag, Madestein, Kijkduin of Naaldwijk.

Wat doet buiten trainen met je?

Wij zijn van mening dat regelmatig de buitenlucht opzoeken van pure noodzaak is. Het opzoeken van de buitenlucht is de beste manier om jouw lichaam te voorzien van vitamine D. Via onze voeding krijgen we niet altijd genoeg binnen terwijl deze vitamine zeer essentieel is voor de botten en het immuunsysteem. Tevens laat de buitenlucht ook een verband zien met depressie, dit heeft mogelijk te maken met de hormoonhuishouding: zon- en daglicht stimuleren de aanmaak van serotonine in de huid en deze neurotransmitter heeft een positief effect op onze stemming.

Daarbij is de lucht in het park, bos of strand schoner en daar profiteren jouw longen weer van. Omwonenden van deze natuurgebieden lijden daarom minder vaak aan depressies, hart- en vaatziektes.

En wat als het nou slecht weer is? Wij zeggen altijd slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!