Klaar voor een gezonde levensstijl? Fitter Sport geeft groepslessen in de mooiste en grootste sportschool: de buitenlucht! De lessen zijn zeer afwisselend, intensief maar bovenal gezellig! Zowel de bootcamp als de outdoor kickboxing lessen bevatten een full-body workout. Wil jij werken aan jouw conditie/uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie, explosiviteit en snelheid? Meld je aan voor een gratis proefles via info@fittersport.nl en ervaar een unieke sportbelevenis! 

                    
                   Rooster Groepslessen 
  • Maandag     20.00 – 21.00u. Kickboksen Naaldwijk

  • Dinsdag      19.30 – 20.30u. Kickboksen Zuiderpark

  • Donderdag  20.00 – 21.00u. Bootcamp Zuiderpark

  • Zaterdag     09.30 – 10.30u. Kickboksen Zuiderpark

Outdoor kickboksen

Een uniek concept! Voor vrouwen en mannen die willen werken aan het uithoudingsvermogen, willen afvallen, sterker willen worden of zich zelfverzekerder willen voelen. Door deze leuke full-body workout ga jij resultaten zien! Iedereen kan instappen, beginner of gevorderd. Kickboksen zonder sparren; wel de workout, geen blauwe ogen!

Bootcamp

Tijdens intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag.We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manieren van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures kleiner.