Klaar voor een gezonde levensstijl? Fitter Sport geeft groepslessen in de mooiste en grootste sportschool: de buitenlucht! De lessen zijn zeer afwisselend, intensief maar bovenal gezellig! Zowel de bootcamp als de outdoor kickboxing lessen bevatten een full-body workout. Wil jij werken aan jouw conditie/uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie, explosiviteit en snelheid? Meld je aan voor een gratis proefles via 

info@fittersport.nl

en ervaar een unieke sportbelevenis!

Schema groepslessen:

Maandag 20.00 – 21.00 | 🥊 Kickboksles in Pijletuinenpark Naaldwijk, verzamelen bij centrale speelplaats.

Dinsdag 19.30 – 20.30 | 🥊 Kickboksles in Zuiderpark, verzamelen op parkeerplaats voor het zwembad.

Donderdag 20.00 – 21.00 | 🏋 Bootcamp in Rijswijksebos, verzamelen bij voetbalvereniging HDV.

Zaterdag 09.30 – 10.30 | 🥊 🏋 GET FIT & BOX (Combi les Bootcamp & Kickboksen). Verzamelen voor Sportcampus in Zuiderpark.

Bootcamp

Tijdens intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag.We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manieren van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures kleiner.

Outdoor kickboksen

Een uniek concept! Voor vrouwen en mannen die willen werken aan het uithoudingsvermogen, willen afvallen, sterker worden of zich zelfverzekerder willen voelen. Door deze leuke full-body workout ga jij resultaten zien! Iedereen kan instappen, beginner of gevorderd. Kickboksen zonder sparren; wel de workout, geen blauwe ogen!