We mogen weer naar buiten! Vanaf 11 mei gaan we weer real-life trainingen in het Zuiderpark geven. (Met in acht neming van de maatregelen van het RIVM) En we zetten de online live-trainingen door. Ook bieden we tijdelijk 1-op-1 zaktrainingen aan in Madestein. Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden.

Rooster groepslessen & online trainingen

Je kunt meedoen met deze lessen, door je aan te melden via Eversport, klik op login/registreren om je in te schrijven voor onze lessen.

Voor een uitleg van de verschillende lessen klik je hier.

Hopelijk kunnen we tegen de zomer weer terug naar ons normale programa hieronder:

Klaar voor een gezonde levensstijl? Fitter Sport geeft groepslessen in de mooiste en grootste sportschool: de buitenlucht! De lessen zijn zeer afwisselend, intensief maar bovenal gezellig! Zowel de bootcamp als de outdoor kickboxing lessen bevatten een full-body workout. Wil jij werken aan jouw conditie/uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie, explosiviteit en snelheid? Meld je aan voor een gratis proefles via info@fittersport.nl en ervaar een unieke sportbelevenis! 

                    
                   Rooster Groepslessen 
  • Maandag     20.00 – 21.00u. Fitter Kickboksen Naaldwijk

  • Dinsdag      19.30 – 20.30u. Fitter Kickboksen Zuiderpark

  • Donderdag  20.00 – 21.00u. Fitter Strength Zuiderpark

  • Zaterdag     09.30 – 10.30u. Fitter Kick & Box Zuiderpark

Fitter Kickboksen

Een uniek concept! Voor vrouwen en mannen die willen werken aan het uithoudingsvermogen, willen afvallen, sterker willen worden of zich zelfverzekerder willen voelen. Door deze leuke full-body workout ga jij resultaten zien! Iedereen kan instappen, beginner of gevorderd. Kickboksen zonder sparren; wel de workout, geen blauwe ogen!

Fitter Strength Training

Tijdens intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag.We maken bijvoorbeeld gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, kettlebells, battle ropes, weerstandenbanden en nog veel meer om jou fitter en sterker te maken. Door de afwisselende manieren van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit wordt jij zowel fysiek als mentaal uitgedaagd en ga je altijd weer met een glimlach en een voldaan gevoel naar huis.